Western Water Park

Western Water Park bij het vakantieoord Magaluf is het grootste waterpark op Mallorca en wordt door velen gezien als het beste van de drie waterparken op Mallorca.

Western Water Park heeft veel verschillende waterglijbanen. De meeste zijn geschikt voor het hele gezin en verschillende kunnen door twee of meer personen worden gebruikt. In de ‘Big Hole’ past het hele gezin in de grote ring, die van de waterglijbaan naar beneden glijdt.

Western water park waterglijbanen

Degenen, die zich wat dapperder voelen, kunnen een extra adrenalinekick krijgen in ‘The Beast’, met een vrije val van zo’n 30 meter. In de nieuwe ‘El Látigo’ kun je snel een hoge snelheid bereiken en de overdekte waterglijbaan heeft een aantal ultrascherpe bochten.

In ‘Kidzworld’ hebben de kleinere kinderen hun eigen zwembadgedeelte met ondiep water en een enorm klimkasteel. Er zijn verschillende kleine glijbanen en andere leuke dingen om uit te proberen. Alle kinderen kunnen zich hier vermaken.

Western water park Mallorca

Western water park kidzworld

Het hele gezin kan ook genieten van het enorme zwembad. Je kunt één keer per uur kunstmatige golven verwachten in een van de zwembaden. Naast het zwembad is er ook een groot park waar je rustig languit kunt liggen als je daar zin in hebt.

Western water park relax

Met zijn prachtige Western Town heeft het Western Water Park iets wat andere waterparken op Mallorca niet hebben. Het Westernstadje is geweldig als je even wilt bijkomen van het zwemmen en naast het bekijken van de prachtige huizen zijn er ook verschillende shows. In Westernland, Indian Town en El Paso vind je ook restaurants met hamburgers, pizza’s, salades en natuurlijk toetjes.

Western city

In 2024 is de toegangsprijs voor het waterpark 34 euro voor volwassenen en 14-26 euro voor kinderen. Als je de kaartjes via hun website koopt, kun je ongeveer 10% op de kaartjes besparen.

De twee andere waterparken op Mallorca zijn Aqualand El Arenal in Palma Bay en het kleinere Hidropark bij Port d’Alcudia aan de noordkust.


Western Water Park op de kaart
Western Water Park gelegen tussen de vakantieoorden Magaluf, Palma Nova en Santa Ponsa, maar de gasten komen vanuit vakantieoorden uit heel Mallorca.

Gerelateerde artikelen

Back to top button