Playa de Palma

Playa de Palma kaartPlaya de Palma is de naam van het deel van de baai van Palma dat gelegen is tussen de twee vakantieoorden Ca’n Pastilla en S’Arenal.

Het hele gebied heet Playa de Palma maar eigenlijk bestaat het uit drie samengevoegde vakantieoorden namelijk Somtimes, Las Maravelles en Ses Cadenes.

Bekijk het grote hotelaanbod van TUI op Playa de Palma.

Playa de Palma strand
Het prachtige strand Playa de Palma is 5-6 kilometer lang en heeft een aantal grote gebieden. Het zand is fijnkorrelig en het water wordt langzaam dieper.

Playa de Palma

Het strand heeft vele secties met ligbedden en parasols en er zijn strandwachten, douches en toiletten op verschillende plaatsen langs het strand aanwezig. Ook al zijn er een heleboel mensen, er is altijd ruimte.

Achter het strand is er een mooie strandboulevard met ca. 15 strandtenten, balnearios genaamd. Aan zee is er ook een grote verscheidenheid aan restaurants, cafés en toeristische winkels te vinden. Je kunt in de straten achter het strand parkeren, waar je meestal in staat bent om een ​​vrije parkeerplaats te vinden.

Kindvriendelijkheid
Naast zijn grote populariteit in het hoogseizoen, is het strand zeer geschikt voor kinderen van alle leeftijden. Het water is ondiep.

Playa de Palma strand

Watersport
Je vindt er alle soorten watersportactiviteiten, waaronder parasailing, een bananenboot, waterski’s, windsurfen en jetski’s. De voorwaarden om te snorkelen zijn hier minder goed.

Restaurants aan het strand
Er is een fijne selectie van restaurants, cafés en bars en niet in de laatste plaats de 15 identieke balnearios, die gelijkmatig verdeeld zijn over het hele strand. Hier kun je drankjes, ijs en fastfood kopen.

Playa de Palma promenade

Playa de Palma Resort
Het hele gebied van Ca’n Pastilla tot S’Arenal is één groot aaneengesloten vakantieoord. De leukste buurten langs het strand bevinden zich in het centrale deel van de baai, waar er meer ruimte tussen de hotels is.

Hier vind je de populaire Spaanse hotelketen Iberostar, dat beschikt over drie mooie 4-sterren hotels, bijvoorbeeld het gezinsvriendelijke Selection Playa de Palma, dat direct naast het mooie zandstrand is gelegen.

Aqualand el Arenal
Aqualand El Arenal

Het gebied heeft een aantal populaire activiteiten zoals het Palma Aquarium en Aqualand waterpark en een korte busrit brengt je naar de stad Palma de Mallorca.


Playa de Palma kaart
Playa de Palma loopt van Can Pastilla in het noord-westen naar S’Arenal in het zuid-oosten. Het gebied is 5-6 kilometer lang. Als je inzoomt op de kaart is het mogelijk om de 15 balnearios te zien. Verder naar het noord-westen kun je Palma de Mallorca zien.

Gerelateerde artikelen

Back to top button