Ciutat Jardí

Ciutat Jardi kaartPlatja Ciutat Jardí ligt 5 kilometer ten oosten van het centrum van Palma de Mallorca. Nog dichter bij Palma de Mallorca vind je het strand Ca’n Pere Antoni.

Bekijk de populairste hotels van Sunweb voor Palma de Mallorca.

Het strand in het algemeen
Ciutat Jardí is een prachtig strand. Met name de bewoners van Palma de Mallorca genieten van het strand, maar ook een paar toeristen weten hun weg te vinden.

Ciutat Jardi strand

Het zand is licht en fijnkorrelig en het water wordt pas dieper als je een eind de zee in gaat. Achter het strand ligt een mooie, brede strandboulevard met hoge palmbomen. Wij raden je aan om een wandeling te maken, een heerlijk ijsje te kopen en dan naar de jachthaven Es Porixol te gaan.

Er zijn toiletten en douches bij Ciutat Jardí, evenals ligbedden en parasols. Parkeren kan in de straten achter het strand en er zijn meestal gratis parkeerplaatsen.

Vlakbij het strand bevindt zich het 4-sterren Hotel Portofino Mallorca, dat uitstekende beoordelingen van haar gasten ontvangt. De populaire bar op het dak biedt een fantastisch uitzicht op de Middellandse Zee en Palma de Mallorca.

Ciutat Jardi Mallorca

Kindvriendelijkheid
Een groot strand met fijnkorrelig zand, ondiep water en een enorme speeltuin. Meer kindvriendelijk dan dat kan het niet worden.

Watersportactiviteiten
Er zijn bij Ciutat Jardí geen watersportactiviteiten.

Restaurants aan het strand
Er zijn net achter het strand twee restaurants/cafés. Een paar meter verderop vind je La Boutique Del Gelato, waar verrukkelijk ijs wordt geserveerd.

Ciutat Jardi restaurant

De stad Palma de Mallorca
Palma de Mallorca is een moderne stad met uitstekende winkelmogelijkheden in de straten La Rambla en Avenida de Jaime III. Er zijn ook talloze restaurants waar gerechten uit alle werelddelen worden geserveerd, waarvan sommige zelfs een Michelinster hebben. Wij raden aan om één van de vele tapasrestaurants te proberen.

Le Seu
La Seu

De belangrijkste bezienswaardigheid van Palma de Mallorca is de kathedraal La Seu. Achter La Seu ligt de bekende oude stad met smalle straatjes en prachtige gebouwen.


Platja Ciutat Jardí op de kaart
Ciutat Jardí ligt precies in het midden van de kaart. Het centrum van Palma de Mallorca ligt in het noordwesten. Naar het zuidoosten ligt het strand Playa de Palma tussen de vakantieoorden Ca’n Pastilla en S’Arenal.

Gerelateerde artikelen

Back to top button