Camp de Mar

Camp de Mar kaartCamp de Mar ligt in het zuidwesten van Mallorca tussen Port d’Andratx en Peguera. De afstand naar de luchthaven van Palma de Mallorca is slechts 35km.

Een aanrader in Camp de Mar is het vijfsterrenhotel Zafiro Palace Andratx, dat in 2023 op Tripadvisor met Travelers’ Choice werd bekroond.

Het strand in het algemeen
Camp de Mar heeft een prachtig 200 meter lang en vrij breed strand. Het strand ligt in een prachtige baai en is goed beschermd tegen sterke wind en golven. Het zand is fijnkorrelig en het water is helder. De kalme baai is perfect voor een lange duik of voor een ritje met het gezin op een waterfiets.

Camp de Mar Mallorca

Op het strand vind je ligbedden, parasols, douches, toiletten en strandwachten. In het hoogseizoen kan het behoorlijk druk zijn op het strand.

Kindvriendelijkheid
Het water is vrij ondiep en er zijn zelden golven, waardoor het strand ideaal voor kinderen is. Het enige nadeel is de beperkte speelruimte in juli en augustus.

Camp de Mar Mallorca restaurant

Watersportactiviteiten
Er zijn waterfietsen te huur. In de baai kun je vrij goed snorkelen, vooral rond het eilandje voor het strand.

Restaurants aan het strand
Een houten brug leidt naar een charmant eilandje voor het strand. Hier vind je het populaire restaurant/bar Restaurante Illeta. In de buurt van het strand zijn er nog verschillende andere restaurants en bars.

Camp de Mar speelplaats

Vakantieoord Camp de Mar
Camp de Mar is een mooie en rustige badplaats, die een exclusief tintje heeft behouden. Het grootste deel van de toeristen in Camp de Mar heeft zijn eigen vakantie gepland.

Avondvertier in Camp de Mar is uiterst beperkt, maar andere en levendigere badplaatsen zoals Port d’Andratx en Peguera bevinden zich in de buurt. De bekende golfbaan Golf de Andratx ligt aan de rand van Camp de Mar.


Filmpje van Camp de Mar


Camp de Mar op de kaart
Aan de rechterkant kun je het prachtige strand van Camp de Mar zien. Voor het strand zie je het eilandje met het restaurant/de bar. Als je de kaart naar het oosten verschuift, ontdek je Peguera. Het hotel Zafiro Palace Andratx is te zien in de rechterbovenhoek van de kaart.

Gerelateerde artikelen

Back to top button