Cala Llamp

Cala Llamp kaartHet strand Cala Llamp ligt een paar kilometer ten zuiden van het vakantieoord Port d’Andratx in het zuidwestelijke deel van Mallorca.

De hoofdstad, Palma de Mallorca, ligt op ongeveer 30 kilometer en de internationale luchthaven ligt op 40 kilometer.

Het strand in het algemeen
Cala Llamp is een heel speciaal strand. Zoals blijkt uit de afbeeldingen, bestaat het strand uit platte stenen en heeft het geen zand.

Cala Llamp Mallorca

Het water is echter volledig helder en het uitzicht op de bergen is spectaculair. De stenen zijn niet scherp, zodat het gemakkelijk is om een duik te nemen in het water.

Als je liever niet op de stenen ligt, is er ook een zwembad waar je ligstoelen en parasols kunt huren. In dit gebied vind je ook douches en toiletten. Achter het restaurant van Cala Llamp vind je een gratis parkeerplaats, waar bijna altijd plaats is.

Kindvriendelijkheid
Cala Llamp is geen strand dat echt geschikt is voor kinderen en ook het zwembad heeft geen gedeelte met ondiep water.

Cala Llamp hotel

Watersportactiviteiten
Er zijn geen watersportactiviteiten beschikbaar, maar door het heldere water zijn de omstandigheden om te snorkelen goed.

Restaurants op het strand
In de buurt van het strand is er een goed restaurant te vinden. Er is ook een bar aan het strand en hier kun je ligstoelen voor het zwembad huren.

Cala Llamp baden

Port d’Andratx als vakantieoord
Port d’Andratx is één van de meest exclusieve vakantieoorden op Mallorca. De hotels zijn niet groot, maar over het algemeen hebben zij een hoge standaard. Het havengebied heeft een fijne selectie van restaurants, zoal bijvoorbeeld Restaurante Barlovento, waar enkele van de lokale specialiteiten worden geserveerd.

Het strand Cala Llamp is gelegen in een woonwijk ten zuiden van de stad. Het is een zeer rustige omgeving en dit geldt ook voor het strand en het zwembad van Cala Llamp.


Cala Llamp kaart
In het midden van de kaart vind je het driehoekige zwembad. Het strand ligt iets ten zuidoosten van het zwembad.

Gerelateerde artikelen

Back to top button