Playa de Palma Nova
Playa de Palma Nova

Palma Nova

Palma Nova kaartPalma Nova is gelegen aan de zuidwest kust van Mallorca op loopafstand van het populaire vakantieoord Magaluf.

Van de twee vakantieoorden is Palma Nova het meest gezinsvriendelijk, terwijl Magaluf perfect is voor jonge mensen die op zoek zijn naar een feestje.

Het strand in het algemeen
Palma Nova beschikt over drie mooie stranden, zeer dichtbij de stad. Het belangrijkste strand, Playa de Son Maties, is 400 meter lang, terwijl de twee andere stranden iets kleiner zijn.

Alle drie stranden hebben fijnkorrelig zand en mooi helder water. Op een afstand van de kust is er een vlot van waar je in het water kunt springen en glijden. Dit is zeer populair onder de oudere kinderen.

Es Carregador

Es Carregador

De stranden hebben alle mogelijke faciliteiten, met inbegrip van ligstoelen, parasols, douches en toiletten. Verder zijn er ook rolstoelhellingen.

De strandboulevard ‘Passage de la Mar’ verbindt alle drie stranden en is perfect voor een wandeling na het diner.

Kindvriendelijkheid
Alle drie de stranden zijn kindvriendelijk. Mooie zand om te spelen en ondiep water. Er zijn verschillende speeltuinen achter de stranden.

Playa de Son Maties

Playa de Son Maties

Watersportactiviteiten
Er zijn, met name in Cala Blanca, vele watersportactiviteiten. Als je op zoek bent naar een wateractiviteit, kun je een wandeling naar Magaluf maken – hier zul je die zeker vinden.

Restaurants op het strand
Er zijn vele restaurants en strandpaviljoens langs de zeekust.

Een van de besten is My Tapas, die een fijne selectie van klassieke tapas heeft. Als je een snelle maaltijd wilt, zijn er langs de kust ook veel fast-food restaurants, waaronder McDonalds.

Palma Nova

Palma Nova als vakantieoord
Het relatief grote vakantieoord Palma Nova is een voor de hand liggende keuze voor een vakantie met het gezin. Er is een grote verscheidenheid aan winkels, restaurants en kindvriendelijke activiteiten, bijvoorbeeld in het grote midgetgolfcentrum, Golf Fantasia.

Palma Nova heeft ook vele mooie hotels. Volgens de gebruikers van TripAdvisor is het beste familiehotel het 4-sterren appartementenhotel Zafiro PalmaNova. Het hotel beschikt over een groot, apart zwembad voor kinderen en heeft een lekker buffet.

Western Water Park

In de buurt van Palma Nova vind je het zeer populaire waterpark Western Water Park en The Pirates Show, dat de grootste show met dans en acrobatiek op Mallorca is.

Palma Nova film

Palma Nova kaart
De kaart toont alle drie de stranden. Het belangrijkste strand is die naar het zuiden – dus er zal meer ruimte bij de twee andere stranden zijn. Een beetje verder naar het zuiden vind je Magaluf. Een beetje verder naar het westen kun je Santa Ponsa zien.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Meer info