Calas de Mallorca

Calas de Mallorca kaartCalas de Mallorca is een gezinsvriendelijke badplaats aan de zuidoostkust van Mallorca.

Bekijk het aanbod van Sunweb voor populaire hotels in Calas de Mallorca. Al deze hotels zijn geschikt voor gezinnen met kinderen.

De stranden in het algemeen
Calas de Mallorca is gebouwd rond drie prachtige baaien of calas – Cala Domingos Grans, Cala Domingos Petits en Cala Antena.

Cala Domingos Petits
Cala Domingos Petits

Cala Domingos Grans en Cala Domingos Petits worden slechts gescheiden door een paar lage kliffen. Cala Antena ligt ongeveer één kilometer naar het noorden.

Alle drie de stranden zijn erg mooi met fijn zand en blauw/turquoise water. Er zijn ligstoelen en parasols te huur tegen een vergoeding. Alle stranden hebben een strandbar en vooral ‘Mojito Beachbar’ bij Cala Antena is erg gezellig. Cala Domingos Grans is het allergrootste strand en heeft de Blauwe Vlag.

Cala Antena
Cala Antena

Kindvriendelijkheid
Alle drie de stranden zijn kindvriendelijk met ondiep water en maar zelden golven.

Watersportactiviteiten
Het is mogelijk om bij Cala Domingos Grans en Cala Antena waterfietsen te huren. Bij alle drie de stranden zijn de omstandigheden om te snorkelen goed.

Calas de Mallorca meisjes

Restaurants aan het strand
Alle drie de stranden hebben een eigen strandbar met versnaperingen en broodjes.

Het vakantieoord Calas de Mallorca
Calas de Mallorca is een modern, speciaal gebouwd resort. Over het algemeen is de badplaats rustig en ontspannen, waardoor het zeer geschikt is voor gezinnen.

Verschillende hotels zijn dicht bij de zee gebouwd en bieden een prachtig uitzicht. Het beste hotel in Calas de Mallorca is Hotel Globales America vlak naast het strand Cala Domingos Grans.

Calas de Mallorca restaurant

De meeste winkels, bars en restaurants liggen dicht bij het centrum ‘Centro Comercial’. Er zijn ook enkele bars met livemuziek, maar het meeste avondentertainment vindt plaats in het hotel.

Als je een fanatieke golfer bent, bezoek dan de golfbaan Vall d’Or op slechts 10 minuten rijden.


Calas de Mallorca op de kaart
Cala Domingos Grans en Cala Domingos Petits vind je onderaan de kaart. Cala Antena staat bovenaan de kaart. Als je een paar kilometer zuidwaarts loopt, bereik je de pittoreske badplaats Porto Colom.

Gerelateerde artikelen

Back to top button