Ca’n Pastilla

Can Pastilla kaartCa’n Pastilla ligt een eindje buiten de hoofdstad van Palma de Mallorca. Hoewel de stad slechts een paar kilometer van de luchthaven ligt, geeft het vliegverkeer geen overlast.

Bekijk het grote aanbod aan hotels van TUI in Ca’n Pastilla en Playa de Palma.

Het strand
Playa Ca’n Pastilla ligt in het midden van een baai, genaamd Bahia de Palma. Het vormt het eerste deel van het 5 kilometer lange zandstrand, dat helemaal van Ca’n Pastilla naar S’Arenal loopt.

Het strand is het breedst bij Ca’n Pastilla en volledig bedekt met fijn, wit zand. Het strand loopt langzaam af in zee en de baai biedt een solide bescherming tegen de golven.

Can Pastilla Mallorca

Het strand heeft alle gebruikelijke voorzieningen, zoals badmeesters, ligstoelen, parasols, douches en toiletten. Het is zelfs uitgerust met een brede strandpromenade, waar je tal van winkels, restaurants en nog veel meer kunt vinden.

Je kunt achter het strand op straat parkeren en het is meestal wel mogelijk om een plekje op redelijke loopafstand te vinden.

Kindvriendelijkheid
Playa Ca’n Pastilla is ondiep en de breedte van het strand maakt het perfect geschikt voor het spelen en balspelen. Al met al is het strand ongelooflijk kindvriendelijk.

Can Pastilla strand

Watersportactiviteiten
Je zult hier bijna alle denkbare watersporten kunnen vinden, zoals parasailen, bananenboten, waterski’s, windsurfen en jetski’s.

Restaurants aan het strand
Er is geen tekort aan restaurants, cafés en bars aan het strand. In feite staat het gebied bekend om zijn 15 zilveren strandbars, de Balnearios, die zijn verspreid langs de strandpromenade die Ca’n Pastilla met S’Arenal verbindt.

Can Pastilla Mallorca

De stad Ca’n Pastilla
Omdat de stad zo dicht bij Palma de Mallorca ligt, is Ca’n Pastilla de ideale keuze voor toeristen die hun strandvakantie willen combineren met een stedentrip. Ca’n Pastilla is de perfecte bestemming voor een lang weekend weg zonder de kinderen.

Palma de Mallorca biedt vele winkelmogelijkheden, restaurants en bezienswaardigheden. Volwassenen die met kinderen reizen, zullen vooral blij zijn om te horen dat de stad dicht bij Aquapark El Arenal en Palma Aquarium ligt.

Eén van de betere hotels aan het strand is JS Palma Stay, waar je wordt verwelkomd met lichte kamers, een prachtig restaurant, een echte bar bij het zwembad en gratis WiFi.


Ca’n Pastilla op de kaart
Het breedste deel van het strand loopt helemaal tot aan de haven. Richting het zuidoosten gaat het strand van Playa de Palma over in Playa S’Arenal. Palma de Mallorca ligt ten noordwesten van het strand.

Gerelateerde artikelen

Back to top button