Aqualand El Arenal

Aqualand el Arenal kaartAqualand is het zelfbenoemde grootste waterpark van Mallorca, net als het Western Water Park van Palma Nova. We zullen ons niet actief mengen in dat debat, maar gewoon vermelden dat beide waterparken omvangrijk zijn en veel activiteiten voor het hele gezin hebben.

De officiële naam van het waterpark is Aqualand El Arenal en je vindt het op ongeveer 12 kilometer ten zuidoosten van Palma de Mallorca aan de rand van El Arenal.

Aqualand el Arenal Mallorca

Aqualand biedt meer dan 20 activiteiten, waaronder 14 verschillende glijbanen. De grootste adrenalinekick in het hele waterpark is de Kamikace, die zo steil is dat het bijna aanvoelt als een vrije val. De Banzai is ook behoorlijk steil, maar hier glijd je op een schuimplank over het water.

Aqualand waterglijbaan

Eén van de mooiste glijbanen van het park is de King Cobra. Zoals de naam al aangeeft, is de structuur geverfd om eruit te zien als een gigantische cobra. Er zijn tal van andere leuke waterglijbanen, waaronder enkele waar je in enkele of dubbele ringen kunt zitten en sommige waar maximaal vier mensen met elkaar naar de bodem kunnen racen (Crazy Race).

Sunweb: Populaire accommodaties op Mallorca.

Als je na de adrenalinekick wilt kalmeren, zijn er tal van rustigere activiteiten om uit te kiezen. Wat dacht je ervan om op de rivier de Congo te drijven of in de grote jacuzzi te springen? Als je wat meer actie wilt, ga dan naar één van de golfzwembaden waar gasten rondspringen in de hoge golven.

Aqualand waterpark

Er zijn drie verschillende ruimtes, die speciaal zijn ontworpen voor de jongste kinderen in het gezin. Al deze gebieden zijn uitgerust met een groot zwembad met verschillende activiteiten, waaronder glijbanen. Net als alle andere gebieden zijn er badmeesters aanwezig om de gasten in de gaten te houden.

Aqualand el Arenal Mallorca

Er zijn acht verschillende plaatsen om je honger te stillen wanneer deze zich onvermijdelijk aandient. De meeste plaatsen bieden fastfood zoals pizza’s, hamburgers, hotdogs en baguettes. Je zult ook ijs en verfrissingen kunnen vinden.

Je kunt gratis parkeren op de grote parkeerplaats buiten het waterpark. Als je meer wilt weten over de prijzen en de openingstijden, raadpleeg dan de officiële website van Aqualand El Arenal.


Bekijk onze film van Aqualand El Arenal


Aqualand El Arenal kaart

Gerelateerde artikelen

Back to top button