Son Baulo

Son Baulo kaartSon Baulo, dat is gelegen aan de noordkust van Mallorca, is zowel de naam van een prachtig natuurlijk strand als van een wijk in het centrum van Ca’n Picafort.

Son Baulo strand
Het strand van Son Baulo is gelegen aan de zuid-oostkant van het vakantieoord Can Picafort. Het strand is 200 meter lang en 150 meter breed.

Het strand heeft licht, fijnkorrelig zand. Het water is helder en wordt langzaam dieper. Wanneer de wind uit het noorden en noord-oosten komt kunnen er grote golven zijn.

Son Baulo strand

Op een groot deel van het strand is het ook mogelijk om ligbedden en parasols te huren. Er zijn ook douches en toiletten op het strand. Je kunt parkeren in de straten van de stad.

De omgeving van het strand is erg mooi. Aan de horizon kun je hoge bergen zien liggen en net achter het strand heeft de rivier Torrent de Son Baulo haar monding.

Kindvriendelijkheid
Het strand heeft zeer fijnkorrelig zand en op het achterste gedeelte van het strand is er veel ruimte om te spelen. Het water wordt langzaam dieper, dus op dagen dat er geen grote golven zijn is het strand de perfecte plek voor kinderen.

Son Baulo Mallorca

Watersport
Op het strand van Son Baulo kunnen waterfietsen worden gehuurd. Op het strand van Ca’n Picafort vind je echter een veel bredere selectie van watersportactiviteiten.

Restaurants aan het strand
Er zijn diverse restaurants en cafés dichtbij het strand en in de straat, die in de richting van het strand loopt, zijn er ook een paar mini-markten te vinden.

Son Baulo Can Picafort

De wijk Son Baulo in Ca’n Picafort
Son Baulo is de nieuwste en meest charmante wijk van Ca’n Picafort. De meeste hotels hier zijn laag gebouwd en zijn over het algemeen van een hogere kwaliteit dan in de rest van Ca’n Picafort.

Er zijn vele restaurants, bars en winkels maar Son Baulo is niet zo druk als het centrale deel van Ca’n Picafort. Dichtbij het strand vind je het familievriendelijke Hotel Son Baulo, waar een zwembad voor kinderen, een speeltuin en Wi-Fi te vinden is.


Bekijk onze film van Son Baulo


Son Baulo kaart

Gerelateerde artikelen

Back to top button