Calo des Pou

Calo des Pou kaartHet strand Calo des Pou ligt in het zuid-westelijke deel van het populaire vakantieoord Cala d’Or.

Calo des Pou strand
Calo des Pou is een prachtig strand, dat goed beschermd ligt in een baai. Het strand is slechts 30 meter lang maar bijna 100 meter breed.

De badgasten kunnen genieten van het fijnkorrelige en lichte zand, terwijl het water helder is en prachtige, turquoise tinten heeft. Aan de achterzijde van het strand staan palmbomen die voor een natuurlijke schaduw zorgen. Dit deel van het strand is relatief rustig.

Calo des Pou bar

Dichter bij het water zijn er twee secties met ligbedden en parasols. Andere faciliteiten op het strand zijn douches en toiletten. De afstand tot de dichtstbijzijnde supermarkt is ongeveer 300 meter. Je kunt parkeren op de kleine parkeerplaatsen bij het strand of in de straten dichtbij het strand.

Kindvriendelijkheid
Het strand is vrij kindvriendelijk door zijn relatief ondiepe en rustige water.

Watersportactiviteiten
Er worden geen watersportactiviteiten aangeboden maar de omstandigheden om te snorkelen in de baai zijn goed.

Calo des Pou strand

Restaurants aan het strand
Er is een mooie strandbar aan het strand waar drankjes en kleine hapjes worden geserveerd.

Het vakantieoord Cala d’Or
Cala d’Or is een populair vakantieoord met een exclusieve touch. Het charmante stadscentrum bestaat uit lage, witgekalkte huizen, die geïnspireerd zijn op de klassieke architectuur van Ibiza.

Cala d'Or Mallorca
Cala d’Or

Calo des Pou ligt in een rustig deel van de stad, niet ver van de jachthaven. Er zijn een paar hotels maar de particuliere vakantiehuizen zijn overheersend in dit deel van de stad.


Calo des Pou kaart
Gelegen aan de rand van Cala d’Or, wordt Calo des Pou niet zo bezocht als de andere stranden in Cala d’Or. In de omgeving vindt u enkele hotels en restaurants.

Gerelateerde artikelen

Back to top button