nl
  • Es Molinar

  • Es Molinar

  • Es Molinar

Es Molinar

Es Molinar kaartHet kleine Es Molinar strand ligt op enkele kilometers ten oosten van het centrum Palma de Mallorca – en het grotere strand C’an Pere Antoni ligt op wandelafstand hier vandaag.

Omschrijving van het strand
Es Molinar is ongeveer 80 meter lang en vrij breed. Het strand bestaat uit zand en grind.

Het water is de eerste paar meters vrij ondiep, maar daarna kan het abrupt dieper zijn. Maar er zijn niet zoveel golven aan het strand.

Er zijn zelden vele mensen op het strand waardoor het meestal rustig en stil is.

Kindvriendelijkheid
Het strand is niet bepaald kindvriendelijke omdat het water opeens flink diep kan zijn – en het harde zand is niet de beste plek om in te spelen.

Watersporten
Geen.

Restaurants bij het strand
Aan het strand ligt een smalle open plek met enkele restaurants en cafés.

Palma de Mallorca
Palma de Mallorca is een moderne stad met verschillende sfeervolle pleinen (voornamelijk Placa Major) en vele interessante en exclusieve winkels.

De stad heeft vele goede restaurants waaronder genoeg authentieke tapas restaurants in de zijstraatjes. De grootste toeristenattractie in Palma de Mallorca is de La Seu Kathedraal.

Es Molinar kaart
De satellietfoto laat het gekromde strand zien op het midden van de kaatt. Ten westen, aan de andere kant van de haven, vind je C’an Pere Antoni. Nog verder west vind je eerst de La Seu Kathedraal en dan het centrum van Palma de Mallorca.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*